Termeni si Conditii

 

 

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.mypc.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile furnizate catre S.C. MYPC COMPANY SYSTEM S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. 

Fotografiile prezentate au caracter informativ, pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv si ele  nu constituie obligativitate contractuala. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si deasemenea nu constituie obligativitate contractuala.

S.C. MYPC COMPANY SYSTEM S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Pentru componentele achizitionate de la S.C. MYPC COMPANY SYSTEM S.R.L ce alcatuiesc un sistem complet asamblarea este gratuita. Sistemele nu se sigileaza la vanzare, garantia fiind pe componente, insa toate componentele poarta un sigiliu unic inviolabil si personalizat cu brandul MYPC


Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.mypc.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

S.C. MYPC COMPANY SYSTEM S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.)

Magazin electronic creat de SiteLab
www.price.ro - your shopping expert Smartbuy.ro - preturi si comparatii

PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.